Gästinlägg - Hur jag läkte min hormonella akne

Gæsteindlæg - Hvordan jeg helbredte min hormonale akne

I dette indlæg fortæller jeg dig om min rejse med hormonel acne.

I en stressende periode med mange forandringer reagerede min hud i form af bylder & betændelse. En kombination af lidt søvn, dårlige spisevaner & meget kortisol bragte hormonerne ud af balance.

Først prøvede jeg stærke produkter for at hjælpe med at "tørre bylderne", før jeg indså, at årsagen var betændelsen inde i kroppen.

Hvad jeg gjorde for at balancere mine hormoner og dermed helbrede acne:

- Begyndte at spise en mere antiinflammatorisk kost. Reduceret forarbejdet mad og fokuseret på måltider med en bred vifte af smagsfarver. På den måde fik jeg al min næring gennem kosten og kunne udelukke kosttilskud i form af vitaminer.

- Hormonharmoni . Om aftenen elsker jeg at drikke en kop te med en teskefuld af blandingen i. Det giver mig aftenro og hjælper mig til at sove bedre.

– I stedet for højintensiv træning begyndte jeg at introducere flere lavintensive sessioner – såsom yoga, pilates, gåture. Tilføj også flere hviledage for restitution.

- Jeg begyndte at meditere for at finde indre ro og koble af.

- Startede med enkel, barrierestyrkende hudpleje og sluttede med stærke syrer. Acne gjorde min hud meget følsom, så venlige produkter med masser af fugt gjorde underværker.

Før/efter billeder

Bemærk at indlægget kun er personlig erfaring. Kontakt din læge, hvis du har brug for rådgivning.

Tilbage til blog
 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende