Jag känner mig energifylld och stark igen 💪

Jeg føler mig energisk og stærk igen 💪

For et par år siden startede jeg en holistisk sundhedsrejse efter at være kommet igennem og ud af et hårdt udbrændthedssyndrom. Jeg havde så adskillige ernæringsmæssige mangler og nul energi.

I dag tager jeg Superfood & Berries Protein Power i min kost, hvilket har givet mig et ekstra boost af alle de aminosyrer, vitaminer, fibre og mineraler som kroppen har brug for! Jeg føler mig energisk og stærk under min træning og er så glad for både smag og næringsindhold.

Et rent, glutenfrit, vegansk protein, der giver mine muskler styrke og inspirerer til bevægelsesglæde i hverdagen! - Jenny Silverberg

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende