Alice fick bättre hy och hår med hjälp av superfood

Alice fik bedre hud og hår ved hjælp af superfood

Jeg har i et år haft problemer med hormonelle ubalancer , der har påvirket min hud, hår og mave. Jeg har testet mig igennem mange hud- og hårplejeprodukter og taget et og andet kosttilskud, men har nu fundet det helt rigtige, nemlig superfoodblandinger fra Superfood & berries. 

I 3 måneder har jeg fået Berry Beautiful og Harmone Harmon yi min smoothie til morgenmad og min hud har fået en glød og er blevet meget bedre, mine negle er blevet lange og stærke, min hovedbund klør ikke og jeg har sjældent en hævet mave . 

Kan varmt anbefale disse nærende superfood-blandinger!

- Alice

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

 • Detox Bowl

  Kuren mod dit velvære

  Den 72-timers detox skal give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Detox Deluxe,Bær smukogMave Boost.

  Læs mere om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren til et stærkere selv

  5-dages Feel-Good Diæt er designet til at give din krop en chance for at restituere ved at spise letfordøjelige og rensende fødevarer. Opskrifterne består af ren og nærende mad i form af grønne drinks, smoothies, salater og vores superfood-blandinger
  Sundhedshavn, Bær smukogProtein Power.

  Læs mere om kuren 

Bedst sælgende