Stenfrukten Acerola

Acerola är ett vintergrönt litet träd som producerar stora mängder av små saftiga stenfrukter. Trädet förekommer naturligt på tropiska platser runt om i världen som t.ex. Sydamerika och Indien.

Varför Acerola?

Acerola-frukten är oerhört vitaminrik och innehåller samtidigt stora mängder av magnesium, kalium, vitamin B-5 och vitamin A. Men inte nog med det, acerola-frukten anses även vara en av de frukter som innehåller mest C-vitamin i världen.

Hur används Acerola?

För oss var det en självklarhet att vi skulle använda oss utav acerola-frukten i vår superfood-blandning Health Haven. Det beror på att vi ville skapa en produkt som kunde hjälpa till med att bibehålla ett starkt immunförsvar, motverka inflammationer och samtidigt kunna ha ett normalt blodtryck. 

Om du känner dig lite krasslig eller förkyld så är det en vitamin-boost som gäller. Och vad passar då bättre än att försöka hjälpa till att stötta din kropp med hjälpsamma och naturligt förekommande vitaminer i form av bl.a. Acerola.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published