Julklappstips från Superfood and Berries

Julklappstips från Superfood and Berries

Julen närmar sig med snabba steg, och vad vore bättre än att sprida lite extra glädje med tankefulla och minnesvärda julklappar? Oavsett om det är för familj, vänner eller kollegor, har vi satt ihop en lista med 5 fantastiska julklappstips som passar alla på din lista.

 

1. Ekologiska Välgörenhetsprodukter:

Ge en meningsfull gåva genom att köpa produkter från företag som stödjer välgörenhet och hållbarhet. Det kan vara allt från ekologiska hudvårdsprodukter till handgjorda hantverk.

2. Aktivitetskuponger:

Ge bort upplevelser genom att skapa egna kuponger för aktiviteter som bio, middag på favoritrestaurangen eller en dag på spa. En personlig touch som kommer att uppskattas.

3. En Kraftfull Smoothiemixer:

Denna jul, överväg att ge en gåva som främjar hälsa och njutning varje dag. En kraftfull smoothiemixer är det perfekta valet för alla som älskar att blanda upp läckra och näringsrika smoothies hemma.

4. En smoothie kur från Superfood and Berries:

Vad passar bättre än att ge bort en av våra kurer till nån du tycker om. Hjälp dem kick starta året med våran 5 dagars-må-bra-kur.Den är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar Detox Deluxe,  Berry Beautiful och Protein Power. 

5. Årets julklapp 2023 

Denna jul är det dags att sätta skärmen åt sidan och skapa oförglömliga stunder med nära och kära. Ge bort ett sällskapsspel för att sprida skratt och glädje!

 

 

 

 

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä