Tips inför julstressen

Tips inför julstressen

Julstress är vanligt förekommande för många människor när december närmar sig. Här är några tips för att hantera julstressen:

1. Planera i förväg: Gör en lista över alla saker som behöver göras och planera i förväg. Det kan vara inköpslistor, matlagningsscheman och aktivitetsplaner.

2. Sätt realistiska förväntningar: Försök att vara realistisk och inte sätta för höga förväntningar på dig själv eller andra. Ingen jul är perfekt, och det är viktigt att fokusera på att skapa meningsfulla stunder snarare än att sträva efter perfektion.

3. Prioritera självvård: Glöm inte att ta hand om dig själv. Prioritera tid för vila, träning och avkoppling för att hantera stressen bättre.

4. Var flexibel: Var beredd på att saker kanske inte alltid går som planerat. Flexibilitet kan minska stressen när oväntade händelser uppstår.

5. Använd avkopplingsmetoder: Prova avkopplingsmetoder som meditation, djupandning eller yoga för att hantera stress och främja inre lugn.

6. Sätt gränser för teknologi: Ge dig själv en paus från mobiltelefoner och sociala medier för att vara mer närvarande och njuta av ögonblicken under julhelgen.

7. Undvik jämförelse: Undvik att jämföra din jul med andras. Varje familj har sina egna traditioner och sätt att fira, och det är viktigt att hitta vad som fungerar för dig.

8. Ta pauser och andas: När stressen ökar, ta några djupa andetag. En kort paus kan hjälpa dig att återfå perspektiv och lugna ner dig.

Superfoodmixen Hormone Harmony

Hormone Harmony ekologiska superfoodmix hjälper till att motverka kroppens stressreaktion och öka fokus. Denna noga utvalda kombination av superfoods innehåller ashwagandha, lucuma, maca, kanel och gojibär, vilka var och en bidrar till hälsosamma egenskaper, bland annat:

 • Ashwagandha anses hjälpa kroppen att anpassa sig till stressiga situationer och kan bidra till att minska känslor av oro och trötthet.
 • Maca är är känd för sina energigivande egenskaper. Den kan stödja kroppens naturliga förmåga att hantera stress och öka uthållighet och energinivåer.
 • Gojibär är känt för sina antioxidanter och näringsämnen. Det kan stödja immunsystemet och bidra till att bekämpa fria radikaler som kan uppstå under perioder av stress.

 

Takaisin blogiin
 • Detox Bowl

  Lääke hyvinvointiisi

  72 tunnin detox-ohjelman tarkoituksena on antaa kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavaa ja puhdistavaa ruokaa. Reseptit koostuvat vihreistä juomista, smoothieista, salaateista ja superfood-sekoituksistamme
  Detox Deluxe,Berry KaunisjaBelly Boost.

  Lue lisää hoidosta 
 • Hälsokuren

  Lääke vahvemmalle itselle

  5 päivän hyvänolon ruokavalio on suunniteltu antamaan kehollesi mahdollisuus palautua syömällä helposti sulavia ja puhdistavia ruokia. Reseptit sisältävät puhdasta ja ravitsevaa ruokaa vihreiden juomien, smoothien, salaattien ja superfood-sekoitteemme muodossa
  Health Haven, Berry KaunisjaProteiinivoimaa.

  Lue lisää hoidosta 

Paras myyjä