Äpple

Äpple

Äpplet är en av naturens mest mångsidiga och näringsrika frukter. Denna knapriga och saftiga frukt är fullpackad med hälsofördelar som kan hjälpa dig att upprätthålla en sund livsstil.

Här är några av äpplets hälsofördelar:

 • Fiberrik: Äpplen är en utmärkt källa till kostfiber, särskilt pektin. Fiber hjälper till att reglera matsmältningen, förhindrar förstoppning och håller din tarmhälsa i toppform.
 • Hjärthälsa: Äpplen innehåller antioxidanter och flavonoider, som kan hjälpa till att sänka blodtrycket och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.
 • Rik på vitaminer: Äpplen är en källa till C-vitamin och vitamin A. Dessa vitaminer stärker immunförsvaret, hjälper till med hudhälsa och bidrar till allmän välbefinnande.
 • Bekämpar fria radikaler: De antioxidanter som finns i äpplen, inklusive vitamin C, hjälper till att neutralisera skadliga fria radikaler i kroppen och skydda cellerna från oxidativ stress.
 • Förbättrad mental hälsa: Vissa studier har kopplat äppelkonsumtion till minskad risk för ångest och depression, vilket gör denna frukt till en positiv faktor för mental välbefinnande.
 • Hydrering: Äpplen innehåller en betydande mängd vatten, vilket hjälper till att hålla dig hydrerad
 • Blodsockerreglering: Äppels naturliga sockerhalt är balanserad av dess fiber och lågt glykemiskt index, vilket gör det till en utmärkt fruktval för personer med diabetes eller de som vill hålla blodsockernivån stabil.

 

Magic Mind

Magic Mind är en specialmix på ekologisk superfood som bidrar till att upprätthålla hjärnans normala kognitiva funktioner; fokus, minne och koncentration. Den innehåller rödbeta, moringa, lion's mane, äpple, blåbär och svartpeppar.

Köp Magic Mind här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/food-recipes/benefits-apples
Terug naar blog
 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller