Jag känner mig energifylld och stark igen 💪

Jag känner mig energifylld och stark igen 💪

För några år sedan började jag en holistisk hälsoresa efter att ha tagit mig genom och ur ett tufft utmattningssyndrom. Jag hade då flera näringsbrister och noll energi.

Idag intar jag Superfood & Berries Protein Power i min kost, vilket gett mig en extra boost av alla de aminosyror, vitaminer, fibrer och mineraler som kroppen behöver! Jag känner mig pigg och stark under mina träningspass och är så nöjd med både smak och näringsinnehåll.

Ett rent, glutenfritt, veganskt protein som ger mina muskler kraft och inspirerar till rörelseglädje i vardagen! - Jenny Silverberg 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

 • Detox Bowl

  De remedie voor uw welzijn

  Het detox-regime van 72 uur is bedoeld om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbaar en reinigend voedsel te eten. De recepten bestaan uit groene dranken, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Detox Luxe,Bes MooiEnBuik boost.

  Lees meer over de remedie 
 • Hälsokuren

  De remedie voor een sterker zelf

  Het 5-daagse Feel-Good Dieet is ontworpen om uw lichaam de kans te geven te herstellen door licht verteerbare en reinigende voedingsmiddelen te eten. De recepten bestaan uit clean en voedzaam eten in de vorm van groene drankjes, smoothies, salades en onze superfood mixen
  Gezondheid toevluchtsoord, Bes MooiEnEiwit Kracht.

  Lees meer over de remedie 

Bestseller