Acai acaibär acaipalm Superfood & Berries

Acai, en näringsrik frukt från Amazonas

Acai är ett bär som växer på acaizeiro-palmen i Amazonas och är känt för sitt höga innehåll av näringsämnen som fibrer, fettsyror, vitaminer och mineraler. Bäret har en rik smak av blåbär och choklad och är naturligt ekologiskt då det skördas vilt.

Näringsinnehåll i Acai

Acai är en källa till:

  • Omega-3, -6 och -9 fettsyror
  • Vitaminer: A och E
  • Mineraler: Järn, kalcium, kalium, magnesium
  • Fibrer, som bidrar till en normal matsmältning

Att inkludera acai som en del av en balanserad kost kan bidra till ett hälsosamt livsstil.

    Användning av Acai

    Acai används ofta i smoothies och bowls, där det tillsätts som pulver för att ge en naturlig smak och färg. Ett populärt sätt att njuta av acai är i acai bowls, som kombinerar acai med andra näringsrika ingredienser för en god och mättande frukost eller mellanmål.

    Tips på recept med Acai & Berry Beautiful

    Här är ett fantastiskt recept på en rödbetsjuice med Berry Beautiful för dig som vill stötta normal prestationsförmågan och bibehålla energin.

    Varför Beställa Från Oss?

    Våra produkter, som inkluderar acai-pulver, är 100% ekologiska, glutenfria och veganska. Produkter som Berry Beautiful, en superfood-mix med acai, kan användas för att komplettera en hälsosam kost.

     

     

    Tillbaka till blogg
    • Detox Bowl

      Kuren för ditt välmående

      72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
      Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

      Läs mer om kuren 
    • Hälsokuren

      Kuren för ett starkare jag

      5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
      Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

      Läs mer om kuren 

    Bästsäljare