Om oss

Hej!

Jag heter Maria och jag grundade Superfood & berries 2020, med syftet att hjälpa andra att förbättra hälsan med hjälp av superfoods.

Drivkraften att starta Superfood & berries grundar sig i min egen erfarenhet av kroppens förmåga att läka sig med hjälp av bra kost. Jag har haft hypotyreos i drygt tio år och har tagit syntetiska hormoner som inte hjälpt fullt ut. Med tiden dök även andra hälsoproblem upp, såsom uretrit och Raynauds syndrom - problem som ingen läkare kunde förklara eller bota. 

Det var då jag började läsa allt jag kom över gällande kroppens förmåga till självläkning med hjälp av rätt kost. Jag gjorde egna recept på olika superfoods, frukt och grönt. Med hjälp av dagliga smoothies på superfood och ren vegansk kost har min sköldkörtel blivit mycket bättre och jag har blivit av med mina övriga problem. 

Insikten och förståelsen för hur maten påverkar vår hälsa och välmående var den drivande orsaken att skapa Superfood & berries. Recepten jag skapat här, är desamma jag själv använt för att läka. Fördelen med att köpa färdiga blandningar är att slippa leta sig fram i en djungel av produkter med krångliga namn i hälsokostbutiken. Här får ni dem färdigblandade och klara att använda utifrån olika behov. 

Saknar ni någon superfood, har ni önskemål om framtida recept, eller frågor och feedback? Hör av er på hej@superfoodandberries.se.

Hoppas det smakar!

 

Ps. Här kan ni läsa mer om vår historia och våra produkter i media. 

Maria & Superfood & berries

 

Maria och barn på stranden