Jordgubbar

Jordgubbar

Jordgubbar är en favorit bland bär älskare och erbjuder en färgstark och smakrik upplevelse. Utöver sin utsökta smak är jordgubbar också kända för sina imponerande hälsofördelar

Här är några av de hälsofördelar som är förknippade med att äta jordgubbar:

 • Rik på antioxidanter: Jordgubbar är fulla av antioxidanter, inklusive vitamin C och quercetin, som hjälper till att bekämpa skadliga fria radikaler i kroppen och minska oxidativ stress.
 • Förbättrad immunförsvar: Jordgubbar innehåller en stor mängd vitamin C, vilket stärker immunsystemet och hjälper kroppen att bekämpa infektioner.
 • Bättre matsmältning: Jordgubbar är en källa till kostfiber, vilket främjar en sund matsmältning och kan hjälpa till att förebygga förstoppning.
 • Minskad inflammation: Quercetin och anthocyaniner i jordgubbar har antiinflammatoriska egenskaper och kan minska inflammation i kroppen.
 • Hjärnfunktion: Vissa studier tyder på att jordgubbar kan förbättra kognitiv funktion och hjälpa till att förebygga åldersrelaterad minskning av hjärnfunktionen.
 • Källa till vitaminer och mineraler: Jordgubbar innehåller en mängd olika vitaminer och mineraler, inklusive vitamin C, A, K, samt kalium, folsyra och mangan.

Ekologisk Strawberry Snack

Ekologiska frystorkade jordgubbar är näringsrika och goda alternativ till snacks för hela familjen. Våra ekologiska jordgubbar plockas färska och frystorkas varsamt. De skiljer sig knappt när det gäller näringsvärde, smak och färg från färska.

Jordgubbs-snacks är ett perfekt alternativ till godispåsen, fredagschips, strö på fil eller gröt eller som ett gott lättare mellanmål. 100% ekologisk, vegansk och glutenfri. Inga tillsatser - bara ren frukt.

Köp Strawberry snacks här!

Varför du ska beställa från oss

Alla våra Superfood pulver innehåller endast ekologiska ingredienser. De är även glutenfria och veganska så att du som kund ska få det renaste och bästa.

Fler produkter hittar du här!

 

Källor:
https://www.webmd.com/diet/health-benefits-strawberry
Tillbaka till blogg
 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare