Intervju med Margit om vår 5-dagars Må-Bra-Kur

Intervju med Margit om vår 5-dagars Må-Bra-Kur

Vår 5-Dagars Må-Bra-Kur är en av våra mest populära kurer och vi har fått möjlighet att intervjua en av våra kunder för att se vad hon verkligen tycker om den och våra ekologiska superfood. Och det här är vad hon sa.

 

Vad fick dig att vilja testa 5 dagars-må-bra-kuren?

- Jag har provat olika kurer tidigare, men inte hitta något som jag trivs med då det var omständligt. Men då jag upplevt skillnad med några av produkterna ville jag prova och ge det en chans. 

 

Vilka effekter tyckte du att den hade på dig?

- Jag har känt mig lättare, mer energi & piggare med kuren. Och recepten var ju enkla att göra också. 

 

Var det enkla och bra recept som du lätt kunde följa?

 - Det var toppenbra med inköpslistan, det gör det så mycket enklare att komma igång, eftersom jag bor i ensamhushåll - behöver jag inte köpa ihop för mycket. Och det var mycket trevliga recept som passade min smak väl och man behövde inte tänka vad man ska laga för mat.

 

Skulle du rekommendera 5 dagars-må-bra-kuren till andra som läser här på sidan?

 Jag skulle verkligen rekommendera detta och eftersom kuren är gjord tillsammans med en dietist – så känner jag mig trygg att man får i sig alla näringsämnen man behöver. Kommer att köra den igen snart, har sparat inköpslistan och recepten.

Läs mer om Må-bra-kuren

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare