Alice fick bättre hy och hår med hjälp av superfood

Alice fick bättre hy och hår med hjälp av superfood

Jag har under ett år haft problem med hormonella obalanser som har påverkat min hy, hår och mage. Jag har testat mig fram bland många hud- och hårvårdsprodukter och tagit ett och annat kosttillskott men har nu hittat rätt, nämligen superfood-mixar från Superfood & berries. 

Jag har i 3 månader haft Berry Beautiful och Harmone Harmony i min smoothie till frukost och min hy har fått ett lyster och blivit mycket bättre, mina naglar har blivit långa och starka, min hårbotten kliar inte och jag har sällan svullen mage. 

Rekommenderar dessa näringsrika superfood-mixar starkt!

- Alice 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

 • Detox Bowl

  Kuren för ditt välmående

  72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

  Läs mer om kuren 
 • Hälsokuren

  Kuren för ett starkare jag

  5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
  Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

  Läs mer om kuren 

Bästsäljare