Italiensk pesto sauce från Tuscany

Detta är min familjs favorit italienska pestosås. Jag fick detta recept på min resa till Toscana, Tenuta Quarrata, Capannoli Italien. Vilken fantastisk resa jag hade med mina gamla skolkamrater, delade minnen och skapade nya. En av aktiviteterna som vi gjorde var att laga hemlagad italiensk mat med pasta och pestosås. Idag använder jag recepten så ofta jag kan (inte alltid tid att göra pastan), men inget slår din egen pestosås.

50 g basilikablad
3 skedar pecorinoost
50 g parmesanost
Olivolja
Salt
pinjenötter
Vitlök (valfritt)
Detox Deluxe organisk blandning

Ta rena och väl torra basilikablad (50g), lägg i mixern, tillsätt pecorinoost (3 skedar), parmesanost (50 gr), olivolja, salt, pinjenötter och vitlök (valfritt). Rör om ordentligt med lägsta hastighet tills det blir krämigt. Och jag lägger alltid till något grönt, 1 tsk Detox Deluxe ekologisk blandning - det lägger till den extra gröna touchen.

pesto recipe

Pesto recipe

Vi hoppas att du gillar det lika mycket som vi gör! Ha en bra dag!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända