Våra favoritrecept

Våra favoritrecept

Här kommer våra favorit recept med Superfood! Några av kollegorna har valt sitt favoritrecept, men vi vill gärna ta del av era favoriter. 

Hör av er på hej@superfoodandberries.se eller via vår sociala medier!

Maria, är en av medgrundarna till Superfood & berries har "Superdetox smoothie bowl" som favorit. Hon förklarar det som världens godaste gröna smoothie och en perfekt start på dagen (hon äter den nästan dagligen). Det är en smoothie som är fylld med vitaminer, proteiner, mineraler och full med klorofyll! Den innehåller Detox Deluxe, vilket hjälper kroppen att rensa ut lagrade toxiner.

Länk till receptet "Superdetox smoothie bowl"!

Peter, även en medgrundare till företaget har "Choklad-smoothie med energi boost" som favorit, vilket passar alla i familjen när man vill ha extra energi. Det är en smoothie som innehåller vår superfoodmix Protein Power, vilket fyller på kroppen med alla de aminosyror vi behöver få i oss från kosten plus vitaminer, fibrer och mineraler. Den passar bra för dig som tränar eller när du behöver en extra dos av vegansk protein.

Länk till receptet "Choklad-smoothie med energi boost"!

Praktikanten Sagas favoritrecept är "Veganskt Smoothie-recept med svenska bär". Saga förklarar det som ett enkelt recept som är fullproppad jordgubbar, hallon och blåbär som passar alla tillfällen och för alla i familjen! Det är en bowl som innehåller vår produkt Berry Beautiful. Superfoodmixen är rik på antioxidanter och vitaminer vilket kan bidra till hårets och hudens naturliga lyster och bibehålla immunförsvarets normala funktion.

Länk till receptet "Veganskt Smoothie-recept med svenska bär"!

 

 

Tillbaka till blogg
  • Detox Bowl

    Kuren för ditt välmående

    72-timmars detox-kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Detox Deluxe, Berry Beautiful och Belly Boost

    Läs mer om kuren 
  • Hälsokuren

    Kuren för ett starkare jag

    5-Dagar Må-Bra-Kuren är till för att ge din kropp en chans att återhämta sig genom att äta lättsmält och renande mat. Recepten består av ren och näringsrik mat i form av gröna drinkar, smoothies, sallader och våra superfood-blandningar
    Health Haven, Berry Beautiful och Protein Power

    Läs mer om kuren 

Bästsäljare